zondag 27 oktober van 12u tot 17u
0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds

Onze keynote spreker is dit jaar dokter Tessa Kerre (UZ Gent), Dalilla Hermans (Brugge 2030) komt onze kunsttentoonstelling The art of conversation openen en Mathias Sercu komt de film “J’aime la vie” inleiden. We verwelkomen ook graag onze andere living-gasten Meike de Roest en Bart van Eldert, natuurfotograaf Tom Linster en Prof em. Reginald Deschepper. Daarnaast kan je komen proeven van een heerlijke sessie Yoga Nidra, een deugddoend bosbad, een boeiende vrouwencirkel en fijne muzikale activiteiten in het Poorthuis.

Binnenkort is hier het volledige programma terug te vinden.

Verlies van gezondheid:

Het is rouwen, soms is het moeilijk, soms is het ingewikkeld, het is zoeken om het verlies een betekenis te geven. Maar het is ook een startpunt om je terug te verbinden met je omgeving, het is dragen en gedragen worden, je opnieuw verhouden met het leven. Aan iets nieuws beginnen, dingen uitproberen, terug mogelijkheden zien en weer luidop durven dromen.

De belevingsdag is een interactieve namiddag waarbij we een ruim publiek willen inspireren over hoe we kunnen omgaan met rouw en verlies. En hoe een verbindende gemeenschap hierin kan helpen. We brengen een mengelmoes aan mooie verhalen en boeiende workshops waarbij je kan kijken, voelen, horen, proeven en ontdekken wat voor jou krachtig en deugddoend is. Samen kiezen we voluit voor het leven!

Livinggesprekken

Workshops

Een samenwerking tussen